Advertisement

Bruce Springsteen cancelt concerten wegens ziekte

Bruce Springsteen live op TW Classic 2023. © Tim Vernimmen

Vorige week waren er nog geruchten dat Bruce Springsteen + E street band in 2024 zouden gaan toeren maar deze week gaat het niet goed met The Boss. Wegens symptomen van maagzweer wordt Springsteen behandeld. Zijn medische adviseurs hebben de zanger aangeraden om alle shows in september uit te stellen.

Aankomende maand zou Bruce samen met zijn band acht shows spelen in Amerika. Ze zouden onder andere in Baltimore en Pittsburgh staan. Helaas gaat het niet goed met Bruce Springsteen en vertoont hij symptomen van maagzweer, een wondje in de maag. In september zal hij behandeld worden hiervoor, daarna kan hij hopelijk weer verder kan met zijn Noord-Amerika tour. Na september staan er namelijk shows gepland in bijvoorbeeld Canada.

Eerder deze zomer zei de band al twee anderen shows in Amerika af, namelijk in Philadelphia. Deze zijn inmiddels opnieuw gepland op woensdag 21 en vrijdag 23 augustus 2024. Een ding voor volgend jaar is dus al zeker, eind augustus staat Bruce in Philadelphia. Wat hij verder in 2024 gaat doen blijven tot nu toe alleen maar geruchten. Hier en daar gaan er geruchten van een nieuwe tour in 2024, maar wat er van waar is moet nog blijken.