21 Nederlandse namen voor Eurosonic Noorderslag 2024

Eurosonic Noorderslag breidt de line-up voor 2024 uit met 77 nieuwe namen, waarvan 21 Nederlandse. Onder andere Goldkimono en Tramhaus voegen zich bij Froukje en Joost, die reeds aangekondigd zijn.

Eurosonic Noorderslag 2024 kondigt vandaag tientallen Nederlandse en Europese acts aan voor de 38e editie van het jaarlijkse showcase festival. Zoals altijd zit de line-up ook dit jaar weer vol met opkomend talent. Van onontdekte pareltjes met (nu nog) 5 monthly listeners op Spotify, tot kleppers als Froukje en Joost. De Nederlandse inbreng is ook dit jaar weer groot. Liefst 21 van de nieuwe namen is Nederlands, waaronder Goldkimono, Tramhaus en Yīn Yīn. Alle nieuwe namen check je hier:

Eurosonic Noorderslag 2024

Eurosonic Noorderslag 2024 vindt plaats van 17 tot en met 20 januari in Groningen. Het showcase festival geeft een podium aan nieuwe, Europese muziek. Woensdag tot en met vrijdag spelen artiesten uit heel Europa op verschillende locaties in Groningen. Op de zaterdag spelen enkel Nederlandse artiesten in de Oosterpoort. Wil je meer weten over ESNS? Lees dan vooral de Starter Guide.

Voor tickets kan je terecht op de website. Noorderslag Young tickets zijn al uitverkocht, reguliere Noorderslag en Eurosnic tickets zijn nog wel beschikbaar. Wil je (ook) aanwezig zijn bij de conferentie? Koop dan hier je registratie voor de ESNS 2024 conferentie.

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2025

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 15-18 januari 2025
Line-up
Tickets Dagkaarten vanaf €45. Combitickets vanaf €38.5. Kopen