Gerucht: eerste twee namen Graspop 2024 bekend

Bury Tomorrow en Rotting Christ komen waarschijnlijk naar Graspop 2024. Dit geheim verklappen ze al vroegtijdig aan fans, mede met dank aan wat speurwerk van het Festileaks Festival Forum.

Het Festileaks Graspop-forum is in vorm. De eerste officiële aankondiging over Graspop Metal Meeting 2024 moet nog komen, maar toch zijn onze forumgebruikers al fanatiek bezig met het grootste metalfestival in België. Dit enthousiasme heeft inmiddels geleid tot twee noemenswaardige zelfbevestigingen.

Bury Tomorrow

Verscheidene forumgebruikers waren aanwezig bij Bury Tomorrow op Alcatraz Open Air 2023. De Britten vertrouwden tijdens het optreden het publiek het volgende toe: “We komen begin volgend jaar terug voor een zaaltour. Daarnaast staan we in de zomer ook op een ander Belgisch festival. Mogen we niets over zeggen, maar jullie weten vast wel welke ik bedoel.” Dat moet natuurlijk om Graspop 2024 gaan.

Screenshot van https://www.rotting-christ.com/en/tour

Rotting Christ

Rotting Christ weet het nog wat bonter te maken. De heren hebben per ongeluk alvast ‘22 juni 2023, Graspop Metal Meeting-Dessel’ toegevoegd aan de website. Oplettende forumgebruiker MarcoReusel viel dit al snel op, en wist dat Rotting Christ in 2023 niet op Graspop stond. Daarnaast vond Graspop dit jaar 15 tot en met 18 juni plaats, 22 juni is een 2024 datum.

Om het laatste beetje twijfel weg te halen heeft forumgebruiker Piebe71 de band gemaild. Niemand minder dan frontman Sakis bevestigt de vermoedens: zijn band speelt in 2024 op Graspop. Hopelijk stelt hij ons niet teleur.

Screenshot mailwisseling Piebe71 met Rotting Christ frontman Sakis

Graspop 2024

Het grootste Belgische metalfestival, Graspop, vindt volgend jaar plaats van 20 tot en met 23 juni. Officiële bekendmakingen zijn er nog niet. Wel zijn er al een boel geruchten. Wil je zeker weten dat jij als eerste weet wie er volgend jaar naar Dessel afreizen? Meng je dan in de discussie in het GMM 2024-topic op het Festileaks forum. Wellicht vind je er al een andere zelfbevestiging…

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? Neem dan een kijkje in onze Festifans WhatsApp-community.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.