Advertisement

Heineken Balaton Sound 2024 kondigt datum en presale aan voor bodemprijzen

Balaton Sound 2017
Foto: nl.balatonsound.com / Sandor Csudai

Heineken Balaton Sound 2024 kondigde via hun website en sociale media de komst van de 72h early bird sale aan. Het muzikale spektakel strijkt neer van 3 tot 6 juli 2024, een datum die je nu alvast in je agenda wil markeren.

Goed nieuws voor de festivalgangers die graag een uitstapje maken naar het buitenland. Heineken Balaton Sound, het jaarlijkse elektronische muziekfestival aan Lake Balaton in Hongarije, kondigt de early bird tickets aan. De langverwachte 72h early bird sale staat voor de deur. De actie begint op donderdag 2 november om 20:00 en sluit haar digitale deuren op zondag 5 november om 20:00. Volgend jaar vindt het festival plaats van 3 tot 6 juli en met deze ticket sale, voelt de zomer weer een stukje dichterbij.

Bodemprijzen

Laten we even over de prijzen praten. Voor degenen die het geluk hebben om tijdens de early bird sale hun tickets te bemachtigen, zijn de prijzen een waar geschenk. Een 4-day pass heb je al voor een spotprijs van €169,-. Wil je jezelf verwennen? Ga dan voor de VIP Pass voor slechts €329,-. Kampeerliefhebbers kunnen terecht op campings vanaf €29,- en luxe accomedaties beginnen vanaf €139,-.

Armin van buuren Balaton Sound 2023
Photo: Mark Somay (Balaton Sound press)

Heineken Balaton Sound 2024

Sinds 2007 heeft Balaton Sound een vaste plek in de harten van festivalgangers veroverd. Aan het schitterende Lake Balaton wordt jaarlijks een van Europa’s grootste en meest levendige open-air elektronische muziekfestivals gehouden. Het is een samensmelting van de top uit de dance, house & techno wereld. Denk aan namen als Charlotte De Witte, Carl Cox en de legendarische Armin van Buuren.

Stel je voor: dobberend op het meer bij 30 graden, een cocktail in je hand, terwijl je je voorbereidt op weer een avond vol muziek en dans. En als kers op de taart, de adembenemende zonsopkomst boven het water van Lake Balaton. Klinkt als een droom, toch? Zorg dat je de spotgoedkope tickets bemachtigt op donderdag 2 november via de website van Heineken Balaton Sound.

Kom al helemaal in de stemmen met de highlights van Heineken Balaton Sound 2023.

Heineken Balaton Sound Logo

Heineken Balaton Sound 2024

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 3-6 juli 2024
Tickets Kopen