Eindelijk: Rock Werchter 2024 deelt woensdag om 8:00 eerste nieuws

Photo: Tuur Penninckx / Rock Werchter

Het heeft even geduurd, maar inmiddels is bekend dat Rock Werchter 2024 morgen om 08:00 met nieuws komt. Wat het nieuws precies is, is nog onduidelijk. De eerste namen voor de line-up lijken het meest voor de hand liggend.

De afgelopen maanden is er veel gespeculeerd over wie er volgend jaar op Rock Werchter 2024 gaan spelen. Voor wie het gemist heeft, hier het geruchtenoverzicht voor de headliners. Via instagram laat het festival weten dat er nieuws opkomst is. Morgen om 08:00 weten we meer, waar het precies over gaat blijft voor nu nog even de vraag. Toch lijkt het erop dat het festival morgen de eerste namen bekend maakt. Zeker gezien omringende festivals de afgelopen weken massaal line-ups aan het publiceren zijn.

Rock Werchter 2024 line-up

Wie een blik werpt op het geruchtenoverzicht ziet dat acts als de Foo Fighters, Ed Sheeran, Coldplay en Green Day tot de mogelijkheid behoren. Roskilde, wat plaats vindt het weekend voor Rock Werchter, heeft de Foo Fighters al aangekondigd als headliner voor het festival. Dit samen met het gaatje in het tourschema van de band maakt ze een grote kanshebber als headliner voor 2024. Op basis van de Instagram post is nog weinig duidelijk. Er zit wat geels in de lucht, kan het Coldplay zijn? Of is het toch meer een groenige Green Day tint? Nu is het nog speculeren, morgen weten we meer.

Update: om 8:00 heeft Rock Werchter aangekondigd dat Foo Fighters de eerste headliners zijn voor 2024.

Denk jij het al wel te weten? Speculeer dan mee op het Festileaks forum. In het RW 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Rock Werchter.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen