Advertisement

Festileaks Tipt: 11 geweldige festival-gerelateerde cadeau-tips voor tijdens de feestdagen!

Ze staan weer voor de deur: de feestdagen. De tijd van lekker eten, gezelligheid en natuurlijk cadeau’s. Zoek jij nog een festival-gerelateerd cadeau voor jezelf, een vriend(in) of een familielid? Of het nou voor onder de boom of voor in de schoen is, wij hebben hier 11 leuke suggesties.

Een leuk spel voor op de camping

Deze optie is multifunctioneel. Een spelletje is natuurlijk ideaal voor op de camping, maar uiteraard kan je deze ook het hele jaar door gewoon spelen. Een leuk voorbeeld is Hitster. Via de QR-code hoor je een liedje. De bedoeling is dat je raadt uit welk jaartal het liedje komt. Degene die de meeste liedjes raadt wint het spel. Heb je meer zin in de foute hits? Er is ook een Guilty Pleasures-versie.

Oordoppen

Het is mega belangrijk dat je je gehoor goed beschermt tijdens een festival of een concert. Het zou toch wel vervelend zijn als je elkaar minder goed kan verstaan tijdens de feestdagen. Dus moet je die ene eigenwijze vriend even een zetje geven om oordoppen te gaan dragen? Dan zijn deze Alpine-oordoppen misschien het perfecte cadeau.

Partydop

Twee dingen zijn heel belangrijk tijdens een festival: smeren en hydrateren. Tussen alle biertjes door, is het ook heel belangrijk om genoeg water te drinken. Door een Partydop kan je blijven dansen zonder je drankje te morsen.

Muntjeshouder

Je kan je muntjes natuurlijk gewoon in je portemonnee bewaren. Maar het kan nog een tikkeltje makkelijker: namelijk in deze handige Coinkeepr. Je kan tot wel 40 muntjes hierin bewaren. Wanneer je een muntje nodig hebt, schuif je ze makkelijk één voor één eruit.

Een coole hoed

Met deze kikkerhoed ben jij letterlijk de coolste kikker op het hele festival. Hij is stijlvol, en bovendien beschermt hij ook nog tegen de zon. Ps: Misschien wel nog de boodschap meegeven om goed te blijven smeren.

Decathlon-cadeaukaart

Heb je een cadeau nodig voor een festivalliefhebber, maar weet je niet zo goed wat? Dan kan deze Decathlon-cadeaukaart goed van pas komen. Hiermee kan je alle kanten op: of het nou een nieuwe tent, een nieuw slaapmatje of wat anders is. Het maakt de komende zomer op de festivalcamping iets aangenamer.

Photo: Mad Cool Press

Een album van de Festivalact van het jaar

Na een periode met vele tegenslagen waren de Queens of the Stone Age dit jaar eindelijk weer terug van weggeweest. Een festivalzomer met onder meer optredens op Pinkpop 2023 en Rock Werchter 2023 bezorgde ze de titel Festivalact van het jaar. Daarom is het nieuwste album van de band misschien wel het beste cadeau om de afgelopen festivalzomer te herbeleven.

Pinkpop-kersttrui

Met deze leuke Pinkpop-kersttrui zit je er warmpjes bij tijdens de kerstdagen. Met het kenmerkende roze logo én kerstmannetjes weet je zeker dat jouw trui eruit springt.

Zwarte Cross-kentekenplaathouder

Subtiel, maar daardoor niet minder leuk. Neem een klein stukje Zwarte Cross met je mee tijdens het autorijden. Door middel van het kliksysteem bevestig je de houder op je kentekenplaat.

Sziget-waaier

Met deze kleurrijke Sziget-waaier hou je het hoofd koel tijdens de warme festivalzomer. Ondanks dat de warme dagen nog ver weg lijken, zorgt dit cadeau wel voor wat extra voorpret.

Festileaks-trui

De laatste op onze lijst, maar zeker niet de minste: een officiële Festileaks-trui van biologisch katoen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en borduursels. Ga je voor een raketje of een dixi? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies je liever voor iets wat je ook in de zomer kan dragen? Ook dat kan: we hebben ook shirts.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen