Vandaag is de dag: Graspop 2024 kondigt Deep Purple, Electric Callboy en meer aan

Sfeer bij Deftones op Graspop 2022. © Tim Vernimmen

Nadat Graspop Metal Meeting 2024 met TOOL, Judas Priest, Five Finger Death Punch, Bring Me The Horizon, Avenged Sevenfold, Machine Head, Scorpions en Alice Cooper de acht headliners beet heeft, kondigt het nu de eerste grote lading namen aan voor 2024. Onder meer Deep Purple, Electric Callboy en Megadeth zijn volgend jaar te bewonderen in Dessel.

De aankondigingen van Graspop volgen elkaar in rap tempo op. In aanloop naar de kaartverkoop op zaterdag 25 november maakt de organisatie dit maal een groot deel van de undercard bekend. Onder meer Deep Purple, Electric Callboy en Megadeth pronken nu op het voorlopige affiche voor 2024. Andere nieuwe pareltjes op de line-up zijn Pendulum, Blind Guardian en Malevolence. Lees hieronder alle nieuwe aankondigingen.

Graspop 2024

Het grootste metalfestival van België vindt volgend jaar 20 tot en met 23 juni plaats in Dessel. De eerste ruim tachtig namen zijn al bekend. Wie zich hierbij gaan voegen is nog even afwachten. Denk je het zelf al wel te weten? Of ben je gewoon benieuwd naar de meest verse geruchten? Speculeer dan verder op het Festileaks forum. In het GMM 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? Neem dan een kijkje in onze Festifans WhatsApp-community.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen