Kanshebbers Pinkpop: Nova Rock presenteert eerste 48 namen

Photo: Kameron Pollock

Het Oostenrijkse festival Nova Rock maakt de eerste artiesten voor 2024 bekend. Daarmee hebben we meteen weer een aantal kanshebbers voor Pinkpop te pakken.

In de eerste bekendmaking van Nova Rock 2024 zitten maar liefst 48 namen, waaronder een deel van de headliners. Green Day, Avenged Sevenfold, Måneskin en Bring Me the Horizon nemen een prominente plek op de poster in. Ook de ruimtes voor de sub headliners worden langzaam maar zeker gevuld. Daar staan onder andere Avril Lavigne, Parkway Drive en Dropkick Murphys.

Het festival vindt komend jaar plaats van 13 tot en met 16 juni, één week voor de start van Pinkpop 2024. De namen op de poster van Nova Rock 2024 zouden dus zomaar tevens een bezoekje aan Landgraaf kunnen brengen. Zo is er nog voldoende ruimte in de agenda’s van acts als Måneskin en Bring Me The Horizon. Bekijk de volledige line-up op de voorlopige poster hieronder.

Nova Rock 2024

Langzaam maar zeker beginnen de eerste affiches vorm te krijgen. Het evenement in Nickelsdorf deelt meerdere namen met de Duitse festivals Rock am Ring en Rock im Park. Normaliter zien we een deel van deze namen ook terug in Landgraaf. Of we Green Day, een van de grootste artiesten op deze posters, ook terug gaan zien op de weide van Pinkpop, lijkt onwaarschijnlijk. De band maakte recent een nieuwe tour bekend. Daarmee staan ze enkele dagen voor Pinkpop al in de GelreDome te Nijmegen.

Voor Green Day, of een van de andere 47 reeds bekende namen, kun je dus altijd nog een tripje naar Oostenrijk wagen. De kaartverkoop voor het festival is gestart. Voor €219,99 vertoef je het hele weekend op het terrein én de camping. VIP-kaarten voor de gehele festivalervaring zijn ook al beschikbaar via de website, maar de dagtickets verschijnen pas op een later moment.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen