Advertisement

Lowlands kanshebbers: The Chainsmokers, Louis Tomlinson en meer naar Superbloom Festival 2024

De eerste namen worden gedeeld en zo is het geruchtenseizoen ook officieel begonnen. Begin september volgend jaar vindt het Superbloom Festival plaats in Duitsland en daarmee zijn onder andere The Chainsmokers, Louis Tomlinson kanshebbers voor Lowlands 2024.

Superbloom Festival vindt plaats op 7 en 8 september 2024, een paar weekenden na Lowlands. Lowlands vindt volgend jaar namelijk plaats op 16, 17 en 18 augustus. Het is dus niet geheel ondenkbaar dat artiesten voordat ze naar Duitsland gaan nog even een stop in Nederland maken, en het liefst dan in Biddinghuizen. Vorig jaar zagen we het bijvoorbeeld ook bij RAYE. In 2023 trad ze schitterend op vanuit een mooie grote stoel op het podium van de Heineken en drie weekenden later stond ze op het podium van Superbloom.

Op de line-up voor deze editie staan onder andere Sam Smith, Louis Tomlinson, Nothing But Thieves en The Chainsmokers. Vorig jaar stond NBT nog op Lowlands wat aantoont dat de festivals lichtelijk dezelfde smaak hebben. Louis Tomlinson heeft in augustus nog niks op de planning staan en ook Sam Smith lijkt nog wel een gaatje te hebben in hun agenda. Op 14 augustus treedt Sam nog op in Stockholm dus Lowlands lijkt daar prima op aan te sluiten. Zo zijn er hier en daar zeker kansen.

Geruchten Lowlands 2024

Naast deze mogelijkheden lijkt ook het schema van Queens Of The Stone Age ruimte te bieden voor een mooie show op Lowlands. Daarnaast staat Fred again.. misschien again weer op Lowlands want hij staat op de line-up van het Zweedse festival Way Out West. Samen met de headliners van het Superbloom Festival kunnen we dus al lekker speculeren. Op wie we daadwerkelijk terug gaan zien in Biddinghuizen moeten we nog even wachten. Meestal deelt de organisatie pas rond begin februari de eerste batch aan namen.

Tot dan blijven we speculeren. Wil jij ook mee speculeren? Praat dan mee op het Festileaks Forum over wie jij denkt dat we dit jaar gaan zien op de Alpha of in de Bravo.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.