Måneskin naar Rock Werchter 2024

De derde headliner voor Rock Werchter 2024 is bekend. Rockband Måneskin reist op vrijdag 5 juli af naar de Belgische weide.

De boekers in Werchter draaien op volle toeren, weer maken ze een naam bekend. Måneskin prijkt bovenaan het affiche van Rock Werchter 2024. De band uit Rome vergaarde in 2021 faam als winnaars van het Eurovisiesongfestival. Het nummer ‘Zitti e Buoni’ kreeg de meeste punten van de jury’s. In een mum van tijd heeft Måneskin zich naar de grootste podia weten te rocken.

Dit jaar mocht de band al optreden op een groot aantal internationale festivals. Met shows die overlopen van enthousiasme, energie, en een aanwezig randje glam rock, kregen ze het publiek op Primavera Sound en Glastonbury moeiteloos mee. Met een nieuw album op zak betreden de Italianen volgend jaar de weide in Werchter. En natuurlijk kan de beroemde cover van ‘Beggin” niet ontbreken.

Rock Werchter 2024

‘I WANNA BE YOUR SLAVE’, ‘MAMMAMIA’ en ‘GOSSIP’ zijn slechts enkele hits zijn die we Måneskin zullen horen spelen op Rock Werchter 2024. Als derde bevestigde naam voor de komende editie brengt de band weer nieuwe diversiteit binnen de line-up. De organisatie maakte eerder rockveteranen Foo Fighters bekend, gevolgd door popsensatie Dua Lipa. Genoeg muzikaal spektakel dus te ontdekken in alle genres.

Ben jij al helemaal overtuigd en moet jij volgend jaar aanwezig zijn op de Werchterse weide? Of ben je er elk jaar bij en amuseer jij je sowieso wel met een campingstoel, een heerlijk zonnetje en speciaalbier in de Apero? Zet dan maar alvast een wekker voor 1 december, 10 uur ’s ochtends. Dan vliegen de eerste kaarten over de digitale toonbank. Hoeveel de tickets gaan kosten, is nog niet bekend. Aanmelden voor de voorverkoop is mogelijk tot 29 november.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen