Nieuwe namen voor Alcatraz 2024

Nadat Alcatraz onder andere Amon Amarth, Opeth, Epica en Europe aankondigde, komt het nu met de volgende bak namen voor 2024. Whitechapel voert het lijstje met verder The Ocean, Malevolence, Mental Cruelty en nog veel meer aan.

Alcatraz Open Air 2024 vult de reeds mooie line-up voor 2024 aan met nóg eens 17 prachtige namen. En ook dit keer worden we verzekerd dat er binnenkort meer namen komen. Waar de vorige lading bands nog relatief soft waren, is dat nu wel anders.

Het lijstje nieuwe namen wordt aangevoerd door Whitechapel, het is de eerste doorkomst op Alcatraz voor de Amerikaanse deathcore band. Zo ook voor de Britten van Malevolence. Verder valt The Ocean op, een boeking die de harten van prog liefhebbers sneller doet kloppen. En als dat nog niet genoeg kent de nieuwe lading namen voldoende pareltjes.

Nieuwe namen

Check alle nieuwe namen hieronder:

Alcatraz 2024

Het eerste pareltje krijg je alvast van ons. De combinatie ‘Midtvinter/Obsessis A Daemonio’ van Mental Cruelty. Een geweldige blackened deathcore band met een sound die doet denken aan Lorna Shore meets Dimmu Borgir. Nóg enthousiaster geworden over Alcatraz 2024 na de nieuwste lading namen? Tickets zijn nog te koop via de website.

De organisatie laat weten de line-up de komende periode nog verder uit te breiden. Wie hoop jij nog meer te zien op Alcatraz? En wat vind je van de line-up tot nog toe? Meng je in de discussies in het Alcatraz 2024-topic op het Festileaks Forum.

Alcatraz Open Air Logo

Alcatraz Open Air 2024

Locatie
België
Kortijk, België
Datum 9-11 augustus 2024
Line-up
Europe
Saxon
Epica
Europe, Saxon, Epica +58 meer
Tickets Kopen