Nog meer kanshebbers Lowlands 2024: Lana Del Rey, Fred Again.., Liam Gallagher en meer naar Reading & Leeds 2024

Photo: Neil Krug

Reading & Leeds festivals maakt haar eerste batch namen bekend en meteen zien we een aantal kanshebbers voor Lowlands 2024!

Al jaren kijken we met een schuin oog over de grote plas richting Reading Festival en Leeds Festival voor eventuele kanshebbers voor ons eigen Lowlands. Inmiddels zijn de eerste namen voor de Britse zusjes bekend. Headliners Lana Del Rey, Blink-182, Fred again.., Catfish and the Bottlemen, Liam Gallagher en Gerry Cinnamon nemen aankomende zomer de zes hoogste spots op de twee mainstages voor hun rekening. Daarnaast werden ook Raye, Skrillex, Spiritbox en Digga D onhuld.

Lowlands en Pukkelpop, wie wel/niet?

Uiteraard zien we dit alles graag terug op Lowlands 2024 en Pukkelpop 2024. Maar realistisch gezien gaat dat natuurlijk niet allemaal lukken. Zo is Blink-182 op 15 augustus, wanneer de eerste festivalgangers hun tentje opzetten, nog in Toronto. Ook is de kans klein dat Raye op herhaling langskomt in de Flevopolder, maar de Pukkelpopgangers mogen nog hopen op haar komst. Eerder lieten wij al weten dat Super Bloom een aantal flinke kanshebbers heeft gepresenteerd met o.a. The Chainsmokers en Louis Tomlinson, en ook Queens of the Stone Age is angstaanjagend in de buurt van beide festivals.

Meer dan genoeg om over te speculeren en misschien zelfs stilletjes op te hopen. Welke van deze kanshebbers zien jullie graag terug op Lowlands of Pukkelpop 2024? Zoals altijd ben je van harte welkom om je te mengen in de discussies op zowel het Lowlands forum als het Pukkelpop forum.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.