Tomorrowland 2023 kondigt data en kaartverkoop aan

Tomorrowland keert komend jaar natuurlijk weer terug naar Boom in België, ditmaal met twee weekenden. Het weekend van 21-23 juli en 28-30 juli 2023 zullen dit jaar in teken staan van het nieuwe thema: ‘Tomorrowland’s Great Library’.

Na drie succesvolle weekenden vorige zomer, keert Tomorrowland 2023 dit jaar terug met twee weekenden in juli 2023. Ondanks dat dit een weekend minder is dan afgelopen jaar, wordt het vast en zeker weer een spectaculaire editie. De kaartverkoop gaat zoals altijd in stappen. Op 7 december 2022 kun je je vanaf 15:00 pre-registreren via de website, waarna in januari de kaartverkoop echt begint.

De kaartverkoop gaat ook dit jaar weer in drie fases. Op zaterdag 21 januari gaan de Global Journey Travel Packages vanaf 17:00 in de verkoop. Zaterdag 28 januari begint de World-Wide pre-sale, opnieuw om 17:00. En op zaterdag 4 februari kan iedereen aansluiten in de rij voor de World-Wide ticket sale, die ook om 17:00 begint.

Wil je alvast wat voorpret voor aankomende editie? Lees hier ons volledige review van Tomorrowland 2022 of luister naar de Tomorrowland-aflevering van de Festivalpodcast. Dan kom je er snel genoeg achter dat Tomorrowland 2023 ook op jouw bucketlijst moet komen staan.