Advertisement

Herbeleef Tomorrowland 2023 nu met de aftermovie

Foto: Nikki Born (Tomorrowland 2023)

De aftermovie van Tomorrowland 2023 is gearriveerd! Zo kunnen we ons nog één keer wanen in de prachtige wereld van dansmuziek.

We hebben er even op moeten wachten, maar dan heb je ook wat. Drie maanden na Tomorrowland 2023 is de uitgebreide aftermovie te bekijken. Spreek maar gerust van een ‘movie’, want het filmpje duurt bijna 23 minuten. Zeer toepasselijk ook voor de editie van 2023.

Hoewel het onmogelijk is om alle pracht en praal van het festival in Boom naar je huiskamer te brengen, is de organisatie er toch in geslaagd om een adembenemende film te monteren. Soms lijkt het toch alsof je een beetje aanwezig bent bij een van de prachtige stages. Het vuurwerk, de confetti en de vele prachtige visuals volgen elkaar naadloos op. Zet er maar liefst negentien nummers onder en je bent niet meer weg te slaan van je beeldscherm. Bekijk de hele video hieronder.

Tomorrowland 2023

Wat hebben we weer kunnen genieten van een van de grootste dancefestivals ter wereld. Niet alleen dankzij de aftermovie, want Tomorrowland 2023 wist de festivalbezoeker op veel verschillende gebieden te prikkelen. Aan unieke fenomenen op de weide geen gebrek. Het festival in Boom was wederom een lust voor het oog én de neus. Geen wonder dat Tomorrowland de Festival Award voor het beste festivalterrein heeft gewonnen.

Jaarlijks weet het evenement de belangrijkste diskjockeys voor twee weekenden naar België te halen. Dit jaar zag je onder andere Tiësto, Eric Prydz, Steve Aoki, Martin Garrix en Paul Kalkbrenner. We moeten nog even wachten tot we weer van al het spektakel kunnen genieten, maar gelukkig is er voor de ongeduldige festivalbezoeker een mooi alternatief. In maart 2024 kun je een skitrip naar de Alphe D’Huez combineren met de wintereditie van Tomorrowland.

Tomorrowland Logo

Tomorrowland 2023

Locatie
België
Boom, België
Datum 21-30 juli 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.