Advertisement

Armin van Buuren naar Zwarte Cross 2024

Photo: Ben Houdijk

Niets is te gek op de Zwarte Cross, ook niet het boeken van één van ‘s werelds grootste dj’s. Armin van Buuren reist volgend jaar af naar Lichtenvoorde voor Zwarte Cross 2024.

Zwarte Cross 2024 pakt groot uit. Volgend jaar is de donderdag voor het eerst in de ZC-historie een complete festivaldag. Om dit extra kracht bij te zetten kondigt de organisatie een headliner van formaat aan: Armin van Buuren voegt Lichtenvoorde toe aan zijn tourschema. De diskjockey uit Nederland stond dit jaar nog als headliner op Paaspop en Tomorrowland.

Zwarte Cross

De Zwarte Cross vindt volgend jaar plaats van donderdag 18 tot en met zondag 21 juli. In Lichtenvoorde vind je een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater en veel gekte en spektakel. Dat leidt tot een hoop memorabele momenten. Waaronder Goldband die afgelopen editie het podium betraden op crossmotoren. Naast de boys van goud, waren vorig jaar onder andere Eagles Of Death Metal, Wolfmother en Bastille te bewonderen op de Zwarte Cross. Voor komend jaar is voorlopig enkel nog Armin van Buuren aangekondigd, meer namen volgen.

Tickets

Kaarten voor de Zwarte Cross zijn bijna volledig uitverkocht, enkel tickets voor de donderdag en de luxe camping resteren. Voor €37,50 ben je er donderdag bij, en geniet je van een veelzijdig programma vol muziek, cross, theater, en Armin van Buuren. Nog vóór het bekendmaken van de donderdag headliner waren de tickets voor de helft uitverkocht. Wacht dus niet te lang.

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Kopen