Advertisement

Davina Michelle eerste grote naam Pinkpop 2024

Groot nieuws! Davina Michelle is de eerste grote naam voor Pinkpop 2024. Aan RTL Boulevard was de eer om deze bevestiging te delen met de wereld. Meer namen volgen maandagochtend om 11 uur.

Davina Michelle komt naar Pinkpop 2024. Dat maakt de organisatie van het Limburgse festival bekend via RTL Boulevard. De zangeres staat in Landgraaf op het hoofdpodium. 24 andere namen voegen zich maandagochtend om 11 uur bij de line-up.

Eerder deze week hintte de organisatie via hun socials en website naar de eerste aankondiging. De achtergrondmuziek leek zelfs een grote aanwijzing voor Måneskin. Of de Italiaanse Songfestivalwinnaars ook op Pinkpop staan, is nog niet bekend.

Naast Måneskin zijn er nog meer geruchten voor het festival in Landgraaf. Dit is het overzicht van de grootste kanshebbers.

Photo credit: Buro Pinkpop

Eerste namen Pinkpop 2024

De eerste twee kleinere namen waren eerder al bekend. De winnaar van het televisieprogramma The Talent Scouts, Gideon Luciana, mag zich onderdeel noemen van het affiche van Pinkpop 2024. Daarnaast is de winnaar van de Limburgse Popprijs Jiri11 geprezen met de rol als openingsact van de komende editie.

Discussieer verder

Wat vind jij van deze eerste echte aankondiging? En welke andere namen hoop jij te zien in Landgraaf? Laat het weten op het Festileaks forum. In het PP 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Pinkpop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Festileaks Redactie

Op Festileaks lees je het laatste festivalnieuws, deel je ervaringen op het Festival Forum of doe je inspiratie op. Festileaks drijft op een levendige community, zowel voor als achter de schermen, dat zijn best doet om dat fijne festivalgevoel niet alleen in die paar weekends, maar het hele jaar door aanwezig te laten zijn.

Meer van Festileaks