Pinkpop 2024 komt binnenkort met eerste aankondiging: hint naar Måneskin?

Photo credit: Nikki Born /Festileaks

Eindelijk lijkt er Pinkpop 2024 nieuws te komen. Op het Instagram account van het festival verscheen vanochtend een story: “Stay tuned”. Met op de achtergrond muziek van Måneskin; dat kan maar één ding betekenen.

Het geduld van de Pinkpop liefhebbers wordt op de proef gesteld. Terwijl vrijwel elk festival al een deel van de line-up bekend heeft, blijft het rondom Pinkpop 2024 stil. Gelukkig lijkt daar snel verandering in te komen: op het Instagram account van het Landgraafse festival is een story te zien waarin wordt aangekondigd dat we moeten blijven opletten. Op de achtergrond klinkt Måneskin. Deze band is al aangekondigd als headliner voor onder andere Rock Werchter 2024 en Rock am Ring. Een doorkomst op Pinkpop lijkt hiermee een inkoppertje.

Screenshot van de Pinkpop Instagram story

Pinkpop 2024

De line-up van Pinkpop 2024 is nog erg leeg. Daar lijkt nu snel verandering in te komen. Benieuwd wanneer je op basis van de afgelopen jaren nieuws mag verwachten? Wij hebben een overzicht opgesteld van de belangrijkste data van Pinkpop. Wellicht nog belangrijker is de line-up; Måneskin lijkt nu een logische aankondiging. Ook voor de andere headliner spots hebben wij een geruchtenoverzicht opgesteld.

Denk je het zelf nog beter te weten, of ben je gewoon benieuwd naar de ideeën van andere Pinkpop liefhebbers? Speculeer dan verder op het Festileaks forum. In het PP 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd.

Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Pinkpop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen