Ticketinfo: kaarten Pinkpop 2024 weer duurder

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Wat later dan afgelopen jaren is daar nu eindelijk de ticketinformatie voor Pinkpop 2024. Voor €290,- ben je volgend jaar het hele weekend welkom op Pinkpop 2024. Zaterdag 9 december om 10:00 uur mag je klaarzitten om snel je ticket te bemachtigen.

Pinkpop maakt zojuist bekend dat onder andere Ed Sheeran, Calvin Harris, Sam Smith en Måneskin volgend jaar afreizen naar Landgraaf. Daarnaast is nu alle ticketinfo van Pinkpop 2024 bekend. Voor €290,- ben je er volgend jaar van 21 tot en met 23 juni weer bij. Dagkaarten kosten €145,-. Voor een weekendkaart betaal je komend jaar €15,- meer. Een dagkaart is €10,- duurder geworden. Zoals altijd zit de camping bij je kaartje inbegrepen.

Ook weten we wanneer de ticketverkoop voor Pinkpop gaat beginnen. Vanaf zaterdag 9 december om 10:00 uur koop je via Ticketmaster je dag- of weekendkaart. Zet die datum alvast in je agenda zodat je niet achter het net vist.

Overige ticketinfo

Naast de reguliere dag- en weekendkaarten, introduceert Pinkpop dit jaar het Vaste Gast-Ticket. Voor €5,- kun je een plek reserveren op je favoriete camping, zo ben je vooraf verzekerd van een plek. Je koopt dit ticket alléén tijdens het bestelproces van jouw weekendticket als aanvullend artikel.

Daarnaast is het mogelijk om wat extra comfort in te kopen voor je festivalbezoek. Zo is er het Pinkpop Tuinterras, voorheen bekend als VIP. Voor €475,- geniet je een weekend lang van je tuinterras. Dagkaarten kosten €215,-. Je krijgt hiervoor onder andere aparte entree tot het festival, luifels en parasols. Ook vind je hier diverse zitplekken, een eigen bar, foodstands, lockers en een wifi punt. Vanuit het tuinterras heb je géén direct zicht op de podia van Pinkpop.

Wil je wél iets kunnen zien, én tegelijkertijd genieten van wat comfort? Dan is er altijd nog het Wilhemina Sky Deck. Een weekendkaart hiervoor kost €895,-, een dagkaart €383,-. Je krijgt hiervoor alle voordelen van het Tuinterras, met als belangrijkste toevoegingen onbeperkt drankjes, en zicht. Ook krijg je toegang tot het voorvak van de South Stage en North Stage.

Om je gehele festival beleving van wat extra comfort te voorzien is er óók nog de mogelijkheid tot het boeken van een luxe accomodatie. Op de Glampink zijn er verschillende accomodaties beschikbaar voor twee tot vijf personen. De kosten variëren van €157,50 tot €462,- per persoon. Is dit toch iets te gortig? Maar wil je ook niet je eigen tent meeslepen? Kies dan voor een FestiTent. Op Camping B staan er 1-, 2- en 4-persoonstenten klaar. De kosten hiervan variëren van €60,- tot €130,- per persoon.

Pinkpop 2024

De aankondigingen voor Pinkpop 2024 zijn eindelijk van start, de eerste namen en ticketinfo zijn een feit. Nu bekend is hoeveel een kaartje volgend jaar kost, wil je natuurlijk wel weten wat je er nog meer voor terugkrijgt.

Benieuwd wie je volgend jaar nog meer kan verwachten? In het Pinkpop 2024-topic op het Festileaks forum wordt er weer lustig op los gespeculeerd. Liever via WhatsApp in contact komen met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Pinkpop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen