Gene Simmons kondigt eerste solo show aan na afscheid KISS

Foto: Alberto Cabello

KISS sterft niet, KISS muteert en komt sterker terug. Een maand geleden deelde de populaire shockrockband al plannen om verder te gaan als hologrammen. Nu kondigt Gene Simmons, bassist en frontman van KISS, een show aan met zijn solo band.

Voor de duidelijkheid: Gene Simmons is fysiek aanwezig zijn bij de aanstaande show met zijn Gene Simmons Band. Dat is ook direct goed nieuws voor Kiss liefhebbers. Wie toch nog eens in levende lijve KISS nummers wil meemaken, kan terecht bij de solo shows van Gene Simmons. Dat is misschien toch iets aantrekkelijker dan het plan met de hologrammen.

Voorlopig staat er enkel een show op het Summer Breeze festival in Sao Paulo, Brazilië gepland dat 26 april plaatsvindt. Dat er meer shows bijkomen lijkt logisch, maar waar deze de heren heen brengen is nog even afwachten.

Wie tickets weet te scoren voor een aanstaand optreden van Gene en zijn band, kan rekenen op een leuk extraatje. Namelijk de setlist die hij meeneemt. Hoewel de sets volstaan van KISS covers, is de helft van de nummers niet of amper door KISS live ten gehore gebracht.