Zo kun je al een dag eerder Lowlands-tickets kopen

Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Ben je klant bij Vodafone of Ziggo? Dan heb je geluk. Er is dit jaar namelijk een speciale priority presale voor Lowlands 2024 voor alle klanten van die twee organisaties.

Vandaag maakte Lowlands 2024 de eerste namen , ticketinfo en een speciale priority presale bekend. Met deze presale krijg je als klant van Vodafone of Ziggo toegang tot een exclusieve ticketverkoop voor Lowlands 2024. De presale begint op vrijdag 2 februari om 11:00 uur en loopt tot en met zaterdag 3 februari 10:30 uur. Op zaterdag 3 februari om 11:00 uur begint de normale ticketverkoop voor het festival.

Wat moet je doen?

Wie mee wil doen moet klant zijn bij Ziggo of Vodafone. Daarna kan je inloggen via My Vodafone of de Mijn Ziggo app, en daar een unieke toegangscode claimen. Met deze code krijg je vanaf vrijdag 2 februari 11:00 uur toegang tot de presale via deze Ticketmaster-link. Hier kan je dan maximaal twee tickets per toegangscode bestellen. Pas op: elke code is maar éénmaal geldig. Je kan er dus maar één keer mee inloggen. Er zijn 5.000 van de 65.000 tickets beschikbaar gesteld voor deze presale, en op=op. Een toegangscode geeft dus geen garantie tot een ticket.

Ook via de priority presale kosten de tickets voor Lowlands 2024 €325,- (incl. €10,- servicekosten). Je krijgt dus helaas geen korting.

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Geen nieuw concept

Een speciale priority presale voor Vodafone of Ziggo klanten is geen nieuw concept van Mojo. De organisatie doet dit al sinds 2021 voor verschillende concerten. Het hoort bij het Vodafone en Ziggo programma wat de trouwe klant beloont met een unieke ervaring door eerder of met korting toegang te krijgen tot kaarten voor verschillende muziek, sport of andere evenementen. Het is wel de eerste keer dat zo’n priority presale wordt gedaan voor Lowlands. Afgelopen jaar was Lowlands binnen 14 minuten uitverkocht, het is dan ook de verwachting dat de kaarten van deze presale binnen no time weg zijn.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.