Lowlands 2023 helemaal uitverkocht

Foto: Debbie Spaan / Festileaks

De hartslagen klonken door het hele land als een nachtelijke Bravo. Maar het is weer gebeurd: Lowlands 2023 is uitverkocht.

Benjamin Franklin zei het al, er zijn twee zekerheden in het leven: De dood en belastingen. Als hij ooit een kaartverkoop voor Lowlands had meegemaakt had ‘ie daar gerust een derde aan toe kunnen voegen: Lowlands raakt uitverkocht. Het festival Biddinghuizen is al jaren ongekend populair. Binnen een uur waren alle 60.000 toegangsbewijzen weg.

Dat Lowlands 2023 uitverkoopt is ondanks de gevreesde, maar onvermijdelijke prijsverhoging. Eerder onderzochten we waarom festivaltickets nu zo duur worden.

Vrouwen oppermachtig

Het festival kondigde deze week haar eerste namen aan. Billie Eilish, Charlotte De Witte en Florence + The Machine staan garant een goedgevulde Alpha. The future is female op Lowlands 2023. Gaat dit zo blijven of zorgt de organisatie nog voor een stunt en kondigt het op een later moment nog The Killers aan? De band rond Brandon Flowers is al bekendgemaakt voor Pukkelpop 2023. Ook Underworld, Nothing But Thieves en Foals reizen af naar Biddinghuizen. Ben jij zo’n geluksvogel met een kaart voor het uitverkochte Lowlands 2023? Flex ermee op ons forum en laat ons weten waar jij naar uitkijkt.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.