Advertisement

Best Kept Secret 2024 komt met dagindeling en dagticket info

bks 2022 publiek
Photo: Jokko / Best Kept Secret Festival

De meeste namen voor Best Kept Secret 2024 zijn bekend. Wat nog ontbrak was een dagindeling en informatie over dagtickets, óók die zijn er nu!

Best Kept Secret 2024 vindt dit jaar 7 tot en met 9 juni plaats in Hilvarenbeek. Op de voorlopige line-up vinden we onder andere Disclosure, Justice, PJ Harvey en Parcels. Eindelijk is dan nu ook bekend welke headliner welke dag mag dragen. Op vrijdag is de eer aan Disclosure, op zaterdag is dat Paolo Nutini en zondag is dat Justice. Zie de volledige dagindeling hieronder:

Dagkaarten

Weekendtickets voor het festival zijn al een tijdje beschikbaar. Voor een volledig weekend inclusief camping betaal je €285,-. Vanaf 16 februari om 12:00 uur zijn er ook dagkaarten beschikbaar, voor €135,-. Ben je jonger dan 21? Dan heb je geluk en krijg je 30% korting op je weekendticket. Momenteel is het nog niet duidelijk of deze korting ook voor dagkaarten geldt.

Nog niet helemaal bekend met al het moois dat dit jaar te zien is op BKS? Dan heb je geluk. Met onze Spotify playlist bereid je je optimaal voor, en vertel je je vrienden binnen no-time welke acts jullie dit jaar niet mogen missen. Ook hebben we de opvallendheden op de line-up alvast voor je op een rijtje gezet.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen