Advertisement

Best Kept Secret 2024 maakt Paolo Nutini, St. Vincent, Vince Staples en meer bekend

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Nieuws vanuit het Best Kept Secret 2024 kamp! De organisatie maakt nieuwe acts bekend voor de jubileumeditie van dit jaar. Paolo Nutini blijkt de ontbrekende headliner, ook grote namen als St. Vincent en Vince Staples zijn nieuw op het affiche.

De line-up van Best Kept Secret 2024 bevatte al onder meer Justice, Disclosure, PJ Harvey en Parcels en krijgt nu meer vorm. Zo mogen technogodin KI/KI en het heerlijk dansbare Altin Gün zich bij de line-up voegen. Naast de eerder genoemde namen zijn ook Alice Phoebe Lou, Billy Woods en Jockstrap van de partij. De volledige lijst met nieuwkomers vind je hieronder in alfabetische volgorde:

 • Alice Phoebe Lou
 • Altin Gün
 • Bambii
 • Billy Woods
 • Black Rave Culture
 • Blck Mamba
 • Cashu
 • Cherry Glazerr
 • Deijuvhs
 • Droom Dit
 • Faux Real
 • Grace Cummings
 • Jockstrap
 • KI/KI
 • Omar Apollo
 • Paolo Nutini
 • Porcelain ID
 • Ratboys
 • Royel Otis
 • Sofia Kourtesis (live)
 • Sprints
 • St. Vincent
 • The Amazons
 • The Mary Wallopers
 • Tjade
 • Upchuck
 • Vince Staples

Festivaldirecteur Maurits Westerik voegt toe: “Met de toevoeging van deze acts zorgen we voor een nog kleurrijker geheel op Best Kept Secret 2024. Er is misschien wel meer te ontdekken dan ooit tevoren, en veel internationale bands zijn voor het eerst op Nederlandse bodem te zien bij ons. Het geeft veel energie om te zien hoe het programma nu samenkomt en we kijken enorm uit naar onze jubileumeditie op 7, 8 en 9 juni.”

Paolo Nutini headliner op Best Kept Secret 2024

Heel even leek het erop dat het een vrij ‘elektronische’ editie zou worden qua headliners, maar daar komt toch het verrassende nieuws: Paolo Nutini is de derde ONE-headliner van Best Kept Secret 2024. Na een langverwachte comeback en een indrukwekkende headlineset op Down The Rabbit Hole 2023 keert de Schot terug naar Nederland, ditmaal Hilvarenbeek. De 37-jarige Nutini die we natuurlijk kennen van onder andere ‘New Shoes’ en ‘Iron Sky’ voegt zich bij de eerder aangekondigde kanonnen Justice, Disclosure en PJ Harvey.

Natuurlijk worden er in aanloop naar het festival nog meer namen toegevoegd aan het muziekprogramma. Daarbij wordt ook meer van het food en culture programma bekend gemaakt. Geen onbelangrijke line-ups voor de totaalplaatje van Best Kept Secret!

Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

Ticketverkoop

Weekendtickets voor het festival zijn al in de verkoop. Dagtickets worden later aangeboden. Voor een volledig weekend feest inclusief camping, betaal je een €285,-. Slaap je liever niet op de camping? Dan ben je €15,- goedkoper af en kost het je € 270,-. Daarnaast is er voor de jongere generatie een speciaal aanbod. Ben je jonger dan 21? Dan betaal je €199,-.

Maar wanneer is de dagindeling dan rond? Daar is ook nieuws voor! De dagindeling van Best Kept Secret 2024 wordt medio februari bekendgemaakt, waarna ook de verkoop van dagtickets van start gaat.

Best Kept Secret 2024

Een groot deel van de line-up is bekend. Hoewel de line-up enorm belangrijk is voor festivals en de afweging tot het kopen van een ticket, ligt de balans bij BKS wellicht iets anders. Best Kept Secret blinkt uit in het bieden van het totaal plaatje, niet enkel muziek. Ook geweldig eten, een prachtig terrein en een top randprogramma heeft de organisatie hoog in het vaandel.

Dit alles bleef niet onopgemerkt. Na het tellen van de ruim 100.000 stemmen voor de Festileaks Festival Awards 2023 bleek BKS op meerdere fronten erg goed te scoren. Bezoekers van het festival waardeerden het festival zo positief, dat het er vandoor ging met de 1e plek in de categorie eten & drinken.

Ontdek de BKS-community

Wat vind jij van de toevoeging van Paolo Nutini op Best Kept Secret 2024? Blijf niet met je geheimen rondlopen en meng je in de discussie op ons forum. In het BKS 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd. Wil je naast die overgebleven muntjes waar je al een jaar mee rondloopt nog meer festivalgevoel in je broekzak? Dan hebben we ook een heuse WhatsApp groep vol gelijkgestemden die je graag willen ontmoeten.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 7-9 juni 2024
Line-up
Paolo Nutini
Disclosure
Justice
Tickets Kopen