Sam Smith, Goldband en Charlotte de Witte aangekondigd als headliners Pukkelpop 2024

Wat gebeurt er allemaal in Kiewit? Nadat onze Zuiderburen gisteren hoge ogen gooide met de bekendmaking van Fred again.. en Stormzy, dendert de organisatie van Pukkelpop 2024 in hoog tempo door met de bekendmaking van Sam Smith, Goldband en Charlotte de Witte.

Wow! De tweede lading headliners voor het Belgische Pukkelpop 2024 bestaat uit niemand minder dan Sam Smith, Goldband en Charlotte De Witte. Zij sluiten als trio de zaterdag van het festival af.

Gisteren werd al bekend dat Fred again.. en Stormzy samen de vrijdag van Pukkelpop voor hun rekening nemen.

Het is het derde headline-slot dat Goldband deze week aankondigt. Gisteren werd bekend dat Lowlands hun enige Nederlandse festivaloptreden wordt in 2024, en de Hagenezen spelen een week eerder ook op Sziget in Hongarije.

Pukkelpop 2024

Zo telt Pukkelpop inmiddels twee dikgedrukte namen bovenaan de poster. Wie worden de overige twee headliners? Het festival vindt in hetzelfde weekend plaats als Lowlands, van 15 tot en met 18 augustus, dus zitten die overgebleven namen misschien nu nog verstopt in ons (inmiddels uitgedunde) Lowlands 2024-geruchtenoverzicht? Of heb jij misschien nog iets anders in de wandelgangen vernomen? Wees zoals altijd welkom in het Pukkelpop-topic op ons festivalforum, of kom gezellig langs in onze WhatsApp groep.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen