Mad Cool 2024 dropt The Killers, Måneskin en meer

Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Met de toevoeging van onder meer The Killers, Måneskin en Nia Archives heeft Mad Cool 2024 de line-up rond. Daarmee zijn alle acts bekend die volgend jaar te zien zijn op het Spaanse festival dat plaatsvindt van 10 tot en met 13 juli in Madrid.

Eerder maakte het festival ook al de komst van onder meer Pearl Jam, Dua Lipa en Janelle Monae wereldkundig. De line-up is nu gesloten. Hieronder de volledige line-up voor Mad Cool 2024:

Mad Cool 2024

Tickets voor het Spaanse festival zijn inmiddels te koop. Mad Cool is goed voor onze Nederlandse portemonnee, want voor vier dagen Madrid ben je maar €210,- kwijt. Daar krijg je een hele reeks mooie festivalshows en goedkoop bier voor terug. Vorig jaar verhuisde het festival (opnieuw) naar een nieuwe locatie in de Spaanse hoofdstad. Je combineert je festivalervaring dus makkelijk met een zonovergoten city trip.

Wil jij je mening loslaten over de voorlopige namen van Mad Cool 2024? Op zoek naar metgezellen die ook zullen afreizen naar Spanje? Neem dan eens een kijkje op ons Festileaks Forum en klets gezellig mee!

Mad Cool Logo

Mad Cool 2024

Locatie
Spanje
Madrid, Spanje
Datum 10-13 juli 2024
Line-up
The Killers
Måneskin
REMA
Tickets Kopen