Advertisement

Misty Fields 2024 presenteert eerste namen: Crack Cloud, Compact Disk Dummies en meer

Misty Fields

De eerste lading namen voor Misty Fields 2024 is bekend. 23 acts maken zich op voor een weekend Brabants nazomeren met theater, kunst, goed eten en vooral heel veel alternatieve muziek.

Het is nog maar februari, maar we kunnen al nadenken over de nodige napret na de festivalzomer. Want Misty Fields 2024 is inmiddels ook begonnen met het het lanceren van de eerste namen. Onder andere Crack Cloud, Compact Disk Dummies, Warmduscher, RVG, Library Card en La Luz reizen op 6, 7 en 8 september af naar het Brabantse Asten/Heusden. Naast de vele alternatieve klanken biedt het eigenzinnige festival in natuurgebied ‘De Groote Peel’ een gevarieerd aanbod aan theater en beeldende kunst.

Alle aangekondigde namen voor Misty Fields 2024:

Tickets Misty Fields 2024

Wie zegt dat je een bank moet beroven om drie dagen te festivallen? Voor een kleine €97,50 ben je van vrijdag tot zondag welkom op Misty Fields 2024. Wil je ook je tentje opzetten? Dan komt daar een luttele €17,50 voor een campingticket bovenop.

Daarnaast zijn er ook losse dagtickets verkrijgbaar. Zo betaal je voor de vrijdag €47,50, voor de zaterdag €57,50 en voor de zondag €17,50. De verkoop is inmiddels in volle gang via de website van het festival. Maken deze eerste namen al indruk? En kan jouw festivalzomer wel een goede toegift gebruiken? Ram dan Misty Fields maar in de agenda.

Misty Fields Logo

Misty Fields 2024

Locatie
Nederland
Asten, Nederland
Datum 8-10 september 2024
Tickets Kopen