Ruim 6.000 extra tickets Lowlands 2024 in de verkoop

Lowlands 2023, photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Afgelopen zaterdag verkocht Lowlands 2024 in 20 minuten uit. Is het je niet gelukt een ticket te bemachtigen? Dan heeft het festival goed nieuws: zaterdag 10 februari komen er 6.187 tickets opnieuw in de verkoop.

Dat maakt de organisatie van Lowlands 2024 op maandagochtend bekend. De 6.187 festivaltickets waren zaterdag gekocht door opkoop-bots. Ticketmaster heeft deze tickets bij het betaalproces weten te onderscheppen, waardoor Lowlands ze aanstaande zaterdag op 10 februari om 11:00 opnieuw in de verkoop kan aanbieden.

Let op: bij deze extra verkoop kun je slechts twee tickets per persoon afrekenen. Dit zijn er dus een stuk minder dan de acht tickets per persoon die je afgelopen zaterdag kon kopen. Zorg dus dat je met voldoende mensen klaarzit als je squad nog meer dan twee tickets nodig heeft.

Lowlands 2024

Lowlands vindt dit jaar plaats van 16 tot en met 18 augustus in Biddinghuizen. Een groot deel van de line-up is al bekend. Zo mogen Fred again.., Goldband en Queens of the Stone Age headlinen, en zien we verder onder andere Nas en Peggy Gou. Meer weten over de line-up? Hier lees je 7 dingen die ons opvallen aan de line-up van Lowlands 2024, en hier vind je de Lowlands-special van de Festivalpodcast.

Snak je naar nóg meer Lowlands? Neem dan eens een kijkje op het Festileaks forum. In het Lowlands 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd. We hosten ook een speciale Lowlands Whatsapp-groep.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.