Sophie Ellis-Bextor, Amenra en Rondé onder nieuwe namen Paaspop 2024

Amenra
Foto: Stephan van Fleteran

Over minder dan twee maanden mogen we het festivalseizoen aftrappen op Paaspop 2024. Sophie Ellis-Bextor, bekend van Murder on the Dancefloor, Rondé, Amenra en nog 58 anderen namen voegen zich toe aan het al grote affiche van het festival.

Na de eerdere aankondigingen met onder andere Acda en de Munnik en popster Zara Larsson kondigt de organisatie van Paaspop weer een hele lange lijst nieuwe namen aan. In deze drop komt van alles voorbij, precies zoals we van Paaspop gewend zijn. Zo zien we naast eerder genoemde acts ook Nederlandse artiesten als Wende en Roxy Dekker straks in Schijndel op het podium.

Daarnaast is er ruimte voor tribute acts zoals AC in DC en Doe Maar Tribute Winnetoe. En feestbeesten zoals Marcelino's Feestdagen Marathon en Tony Junior. Check alle namen hieronder:

VIP-tickets

Paaspop vindt dit jaar plaats op 29, 30 en 31 maart, en is bijna helemaal uitverkocht. Alle reguliere dag- en weekendkaarten zijn al de deur uit. Wie er nog bij wil zijn kan via de website nog VIP tickets scoren. Een regular VIP weekend kaart begint op €429,50,- (inclusief service kosten) maar er zijn ook regular VIP dagkaarten. Met deze VIP kaart heb je toegang tot het Skydeck in de Apollo tent waar het hoofdpodium staat.

Dit betekend dat je dus niet buiten de tent staat te wachten wanneer die vol raakt. Ook hoef je niet lang in de rij te staan, en kan je het festivalterrein op via een speciale VIP ingang. Wie met nóg meer luxe naar Paaspop 2024 wil kan ook een Ultimate VIP ticket weekendticket scoren voor maar liefst €899,50. Dan krijg je ook nog eens toegang tot een speciale VIP lounge waar je van alle gemakken voorzien bent.

Paaspop Logo

Paaspop 2024

Locatie
Nederland
Schijndel, Nederland
Datum 29-31 maart 2024
Tickets Kopen