Advertisement

Audio Obscura Festival 2024 bevestigt Dax J, Adriatique en meer

Het nieuwe festival van Audio Obscura voegt weer een lading namen toe aan de line-up. Onder andere Dax J, Adriatique en Benwal zijn er deze augustus bij in de Van Nellefabriek in Rotterdam.

Het festival kondigde eerder al onder meer The Martinez Brothers, Dixon, Chris Stussy en Partiboi69 aan. Daarbij voegen zich nu zeven nieuwe namen die op 24 augustus ook te vinden zijn bij de Van Nellefabriek in Rotterdam. Check de nieuwe namen hieronder:

Tijdens het festival draaien Dax J en Daria Kolosova een speciale b2b set. Héctor Oaks neemt zijn vinyl-set mee naar Rotterdam en upcoming dj Benwal zorgt zeker voor de nodige trance hits.

De Van Nellefabriek in Rotterdam is een pand wat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Het was een voormalige koffie- thee- en tabaksfabriek aan de Delfshavense Schie en wordt nu gebruikt als eventlocatie en kantoorruimte. Dit maakt het de perfecte locatie voor het eerste Audio Obscura Festival ooit. De organisatie staat namelijk bekend om het gebruiken van unieke locaties om hun feesten te geven.

Kaartverkoop

De kaarten voor het festival zijn al een tijdje in de verkoop. De first release tickets zijn al uitverkocht, maar er zijn nog second en third release tickets. Voor een second release ticket betaal je €74. Ook zijn er nog Plus tickets voor €195, hierbij hoef je niet in de rij te staan en krijg je exclusieve toegang tot de backstageruimte met een privébar en privétoiletfaciliteiten. Check voor alle info de site van Audio Obscura.

Audio Obscura Festival Logo

Audio Obscura Festival 2024

Locatie
Nederland
Rotterdam, Nederland
Datum 24 augustus 2024
Line-up
Chris Stussy
Dixon
Partiboi69
Tickets Kopen