Down The Rabbit Hole opent inschrijvingen Porto Parties: host je eigen feestje

Down The Rabbit Hole 2018
Foto: Festileaks

Brainstromen geblazen, want de inschrijvingen voor de Porto Parties op Down The Rabbit Hole 2024 zijn begonnen. Bedenk het allerleukste thema en wie weet mag jij samen met je vrienden jullie eigen feest geven.

Elk jaar staan er weer rijen bij de Porto Parties voor legendarische feestjes. Van het Hans feest tot elke vijf minuten aftellen voor Oud & Nieuw, niks is te gek voor de Porto Parties. De inschrijvingen zijn nu geopend, wacht niet te lang. Want wie wil dat nou niet? Een eigen feest organiseren samen met je vrienden op een festival.

Waar moet je allemaal aan denken?

Jullie eigen feest moet natuurlijk een originele naam en thema hebben. Waar draait het feest om? Dit hoeft niet complex te zijn, maar wel verassend. Daarnaast moet het feest een ‘Motto’ hebben. In één zin, waar staat het feest voor? Jullie verzorgen ook de muziek en decoratie, welke plaatjes ga je draaien en hoe versier je de boel? Alles mag, dingen ophangen aan de muren, of het plafond. Vergeet ook de dj booth niet! Overal moet jullie thema te zien en te horen zijn.

Niet alleen de Porto Party zelf moet sfeervol zijn. Het feestje begint gewoon in de rij, die dus ook wel wat sfeerverhogende elementen kan gebruiken. Hoe zorgen jullie er voor dat iedereen helemaal in de stemming komt voor het feest? Tot slot kan je de marketing natuurlijk niet vergeten, iedereen moet immers bij het feest aanwezig zijn. Hoe zorg je er voor dat heel DTRH weet wanneer jouw Porto Party is?

Dus ga aan de slag, maak een moodboard, zoek muziek uit en laat je creatieve brein kraken. Wanneer jullie feest idee helemaal klaar is kan je die via de website aanmelden. Hier vind je ook alle details over wat je precies moet aanleveren. Wie weet mag je wel je eigen feest organiseren.

Down The Rabbit Hole 2024

Aankomende zomer kunnen we op DTRH mee zingen bij The National, dansen bij Jungle en volop genieten van LCD Soundsystem en Michael Kiwanuka. Naast deze headliners staat de rest van de poster ook vol met toffe artiesten zoals RAYE en special guest Sef. Het festival dat plaatsvindt op 5 tot en met 7 juli in Beuningen is al een tijdje uitverkocht. Wel is sinds januari het doorverkoop platform van Ticketmaster open en komen hier soms tickets voorbij.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.