Leaks! Sziget hint naar komst Editors, Tom Odell, Skrillex, RAYE en meer

Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Deze woensdag volgen er nieuwe namen voor Sziget 2024. Maar het festival heeft al wat hints gedropt, waaruit de komst van een aantal acts vrijwel zeker is. Onder meer Editors, Tom Odell en Skrillex kunnen worden verwacht in Boedapest deze zomer.

Op het officiële Instagram account van Sziget is een afbeelding geplaatst van de artiesten die binnenkort worden aangekondigd, maar dan met de letters door elkaar gehusseld. Zie de afbeelding hieronder.

Fans van het festival zijn direct aan het puzzelen geslagen en kwamen erachter dat je van de letters van het bovenste gele poppetje precies Editors en Tom Odell kunt maken. Van de letters van het paarse poppetje kun je dan weer RAYE, Skrillex en Modeselektor maken. De letters van het rode poppetje zijn nog niet ontcijferd, vermoedelijk omdat het daar om minder bekende acts gaat.

Meer geruchten over Sziget 2024

Een doorgaans betrouwbare leaker op eFestivals hintte eerder al sterk naar de komst van Editors. In datzelfde bericht waren hints te vinden voor Liam Gallagher en .

Tot zover dus de sterke geruchten: aanstaande woensdag om 10:00 uur weten we meer. Dan volgen de officiële bevestigingen vanuit het festival.

Wat we al wél zeker weten, is dat Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith en Stormzy op Sziget 2024 staan. Zij werden al een poos geleden bevestigd, net als Fontaines D.C., Goldband, Joost en tal van andere acts. Tickets voor het festival zijn nog beschikbaar.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Halsey
Liam Gallagher
Fred again..
Tickets Kopen