Måneskin verkoopt vrijdag Rock Werchter 2024 uit

Photo credit: Femke Valks / Festileaks

Na de zaterdag en zondag is nu ook de vrijdag van Rock Werchter 2024 uitverkocht. Die dag mag Måneskin afsluiten, en vinden we ook onder andere Sum 41, Yungblud, Simple Plan en Snow Patrol in Werchter.

Een paar weken geleden berichtte Rock Werchter 2024 al dat de dagtickets voor vrijdag bijna uitverkocht waren. Dat de tickets nu ook daadwerkelijk uitverkocht zijn mag dus geen verrassing heten. Wie toch te laat is, kan zich aanmelden voor de wachtlijst.

De gelukkigen die wél een kaartje hebben weten te bemachtigen voor de vrijdag van Rock Werchter kunnen die dag genieten van een he-le-boel gitaren. Zo vind je naast Måneskin ook de Canadese poppunkers Sum 41, die er na deze tour definitief mee ophouden. Uiteraard nemen ze hun landgenoten Simple Plan mee voor een beetje extra nostalgie.

Uit het voormalig Gemenebest vinden we ook de Britten Yungblud, Frank Carter & The Rattlesnakes, Neck Deep en Snow Patrol. Nóg niet genoeg gitaren? Ook Tom Morello, bekend als gitarist van Rage Against the Machine is van de partij.

Tickets

Baal je nu als een stekker, en neem je niet het risico van de wachtlijst? Voor de fanatiekeling zijn er nog wel combifestivaltickets beschikbaar. Ook dagtickets voor de donderdag zijn nog te koop. Voor €309,- ben je het hele weekend welkom en zie je onder andere headliners Foo Fighters, Dua Lipa, Måneskin en Lenny Kravitz. Voor €134,- ben je donderdag welkom. Dan vind je naast Lenny Kravitz ook onder andere Greta Van Fleet, Dropkick Murphys en Parkway Drive, die vorig jaar nog een geweldige headlineshow speelden op Graspop.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen