Advertisement

Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Carl Cox, Solomun en vele anderen toegevoegd aan UNTOLD 2024

Untold vuurwerk 2018
ALIVECOVERAGE

Het Roemeense festival UNTOLD Festival 2024 kondigt een karrevracht aan klinkende nieuwe namen aan voor de editie van 2024. Onder hen zijn supersterren Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Carl Cox en nog veel meer.

Maar liefst negen keer nieuw voor Untold Festival 2024: naast de bovengenoemde namen voegen ook Alok, Timmy Trumpet, Lost Frequencies, Purple Disco Machine, Solomun en Fisher zich bij de reeds eerder aangekondigde headliners Swedish House Mafia en Sam Smith. En uiteraard komt er nog veel meer aan! Allemaal te zien van 8 tot en met 11 augustus in het Roemeense Cluj-Napoca.

Wekt dit je interesse?

Voor Untold Festival 2024 gaan de mogelijkheden alle kanten op: van groepstickets en jongerenkorting tot aan luxe overnachtingen. In het kort: voor vier dagen toegang tot het festival betaal je €172,84, maar ben je jonger dan 25? Dan ben je zelfs voor €138,04 welkom. Kijk voor de vele opties op de website van het festival.

Nieuwsgierig geworden, of overweeg je nu al de reis naar Untold Festival 2024? Lees dan ons uitgebreide verslag van de editie van vorig jaar.

UNTOLD Festival Logo

UNTOLD Festival 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 8-11 augustus 2024
Tickets Kopen