Down The Rabbit Hole 2024 dropt REX programma

De gehele line-up voor de high-voltage dag- en nachtclub REX is daar. Onder andere Tom Trago, JASSS en Sally C voorzien je tijdens Down The Rabbit Hole 2024 van je dagelijkse portie techno, house, elektronica en drop-heavy beats.

Naast de drie bovengenoemde acts kondigt het festival nóg eens 22 andere namen aan. Dit zijn de 25 nieuwe namen die je in de REX aantreft:

De REX

Sinds 2022 is de REX niet weg te denken van DTRH. Aan de rand van het bos vind je hier dag en nacht de beste elektronische muziek. Nog niet helemaal bekend met het REX programma? Duik dan eens in de officiële DTRH REX Spotify playlist:

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.