Graspop 2024 maakt muntprijs en meer info bekend

Photo credits: Bart Vernimmen

Vandaag nog géén timetable, maar wél informatie over de muntprijzen, een supermarkt, koud bier en nog veel meer.

Zo maakt de organisatie bekend dat munten dit jaar weer €3,50 per stuk kosten. In de voorverkoop tot en met woensdag 12 juni krijg je bij aankoop van 20 Skullies (munten) één gratis Skully. Omgerekend betaal je zo €3,33 per munt. De voorverkoop is hiermee iets minder gunstig dan vorig jaar: toen betaalde je in de voorverkoop €3,25 per munt.

Wat je dit jaar met één munt krijgt is ook al deels bekend. De prijslijst voor de consumpties is namelijk al gedeeltelijk online te bekijken. De lijst wordt regelmatig aangevuld. Betalen (met Skullies) gaat ook dit jaar weer cashless, de Skullies laad je dus op je festivalbandje of Cashless Card. Meer informatie hiervan vind je op de website van Graspop.

Supermarkt én koud bier

Ook keert de Boneyard supermarkt na een paar jaren afwezigheid terug. 24 uur per dag vind je hier alles wat je nodig hebt voor de optimale festivalbeleving.

Ideaal bij de supermarkt is de mogelijkheid om vooraf een tray (24 x 33cl) gekoelde blikjes Jupiler of Jupiler 0.0 te reserveren, voor een voordelige prijs. In de voorverkoop kosten ze namelijk €40,-. Omgerekend €1,67 per blikje, een stuk voordeliger dan bij de bar op het festivalterrein. Het aanbod hiervan is dan ook beperkt. Je kan de trays in de Boneyard supermarkt op woensdag 19 en donderdag 20 juni afhalen.

Foto: Stijn Verbruggen

Camping shop

Fan van kamperen op de Boneyard camping, maar geen fan van campingspullen meezeulen? Dan is de camping shop wellicht iets voor jou. Je kan hier tijdens het festival je campingbenodigdheden aanschaffen, ook is er de mogelijkheid om deze vooraf te bestellen. Dit jaar zijn er bij Graspop twee camping shops: één bij de ingang van de Europalaan, één bij de ontbijtzone.

Lockers, tattoos en een barbier

Ook is het ook al mogelijk om je locker voor Graspop te reserveren. Er zijn verschillende formaten lockers beschikbaar, mét of zonder stroom. Daarnaast is het mogelijk om ter plaatse je locker te huren.

Tot slot is óók Dido’s Den dit jaar weer aanwezig. Op de Festival Fair tegenover de ingang van Camping Boenyard kan je hier terecht voor een tattoo, piercing of tandjuweel. Een nieuwe toevoeging dit jaar is de barbier. Reserveren voor een plekje in de Den doe je ter plaatse. Ze zijn vanaf woensdag 19 juni om 15:00 uur open.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2024

Locatie
België
Dessel, België
Datum 20-23 juni 2024
Line-up
Alice Cooper
Scorpions
Machine Head
Tickets Kopen