Mañana Mañana stopt, editie 2024 wordt de laatste

Photo credit: Manana Manana

Verdrietig nieuws uit Gelderland: na Mañana Mañana 2024 trekt de organisatie de stekker uit het festival. Aankomende editie, in het weekend van 13 tot en met 16 juni, is de allerlaatste. Maar het belooft een groot afscheidsfeest te worden

Met nog een week voordat het feest losbarst in Laren, brengt de organisatie van Mañana Mañana droevig nieuws naar buiten: het festival komt na tien edities tot een eind. Een tegenvallende kaartverkoop maakt het onmogelijk om nog langer het hoofd boven water te houden. Maar: de organisatie is vastberaden om hier een knallend slotfeest van te maken. Of, zoals ze zelf zeggen in de karakteristieke Mañana Mañana-stijl: “We willen niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen.”

Volgende week wordt dus je allerlaatste kans om dit unieke fijnproeversfestival te beleven. Desondanks zal er op geen enkele manier aan kwaliteit worden ingeleverd of afgeschaald aan de beleving, belooft de organisatie. Zo zijn er zes nieuwe podia bij gekomen, is er hard gewerkt aan een mogelijk nóg(!) knussere terreinindeling en is er een verbeterd campingbeleid. Redenen genoeg dus om misschien toch nog het grootse afscheidsfeest mee te pikken. Voel je niet bezwaard, want iedereen is van harte welkom: “Fiësta like there’s (letterlijk) no mañana, laten we dit tijdperk afsluiten met een gigantische knal!”

Kaarten in alle soorten en maten zijn nog steeds ruimschoots verkrijgbaar. Om het geld hoef je het niet te laten, want een dagkaart is bijvoorbeeld al verkrijgbaar voor € 37,50. Bekijk alle opties op de website van het festival. Tussen de foodtrucks, workshops, theater en algehele vibe door vind je op het muzikale affiche onder andere Johan, Mazey Haze en Ruben Hein.

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen