Morgen komt het Pinkpop 2024 blokkenschema

Orange Skyline op Pinkpop 2023. Photo credit: Nikki Born /Festileaks

Vanaf morgen kan de voorpret voor Pinkpop 2024 echt beginnen, het blokkenschema komt eraan!

“Vooruit, omdat jullie zo aandringen”, moet de organisatie van Pinkpop 2024 hebben gedacht. Op Instagram verscheen vanmiddag een welbekende vragensticker waarin bezoekers al hun vragen konden stellen over aankomende editie, maar op dit moment wil iedereen maar één ding weten:

Vanaf morgen (donderdag 11 april) weten de bezoekers dus hoe ze zich optimaal (en mentaal) voor kunnen bereiden op hun weekend Pinkpop 2024 met headliners Måneskin, Calvin Harris, en Ed Sheeran. Zodra het blokkenschema online is nemen we dit uiteraard uitgebreid met jullie door.

Wees in de tussentijd zoals altijd welkom op ons Pinkpopforum, waar je kunt gissen met je mede-festivalgangers.

Tickets voor Pinkpop 2024 zijn nog steeds verkrijgbaar via ticketmaster. Neem je een abonnement op muziekblad OOR? Dan heb je (zo lang de voorraad strekt) voor een zacht prijsje ook een dagkaart voor vrijdag, zaterdag of zondag in de pocket.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen