Advertisement

Ruim €80 korting op Pinkpop 2024 weekendticket

Photo credit: Nikki Born / Festileaks.

Festivallen is een dure hobby. Extra fijn dus om wat te besparen op je tickets. Dit is hoe je niet €290, maar slechts €208,50 betaalt voor je Pinkpop 2024 weekendticket. Of €104,50 in plaats van €145 euro voor een dagticket.

Update: inmiddels is de actie voor het weekendticket uitverkocht. Op het moment van schrijven zijn er nog wel dagtickets beschikbaar bij een abonnement van anderhalf jaar. Let wel goed op de beschikbaarheid bij het bestellen.

Om het geheel nóg mooier te maken, krijg je hier ook nog eens elke maand het magazine OOR bij. Dat is namelijk hoe je de korting krijgt: bij aanschaf van een 3-jaarabonnement op OOR à €208,50 krijg je je Pinkpop 2024 weekendticket cadeau als welkomstgeschenk, en bij aanschaf van een 1,5-jaar abonenement à €104,50 krijg je een dagticket naar keus.

Zo bespaar je flink op je Pinkpop-ticket, krijg je maandelijks één van de beste muziekmagazines van Nederland op de deurmaat, én geniet je van een lidmaatschap bij Club OOR, wat weer gratis toegang tot 300 concerten per jaar biedt. Alleen maar winnaars.

Pinkpop 2024

Wie dit jaar naar Landgraaf afreist voor Pinkpop 2024 kan genieten van een hele lading enorme acts op de line-up. Naast opvallende nieuwe headliners Måneskin, Calvin Harrisdie laatst nogal fel uit de hoek kwam na kritiek op zijn show – en Ed Sheeran is er ook weer ruimte voor gevestigde acts als Limp Bizkit, Avril Lavigne en Jane's Addiction. Maar ook smaakmakers als Acda en De Munnik en Pendulum zijn erbij. Bekijk hier alle info rondom Pinkpop 2024.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen