Pinkpop 2024 maakt timetable en podiumindeling bekend

Photo credit: Buro Pinkpop

We kunnen eindelijk weer gaan puzzelen voor Pinkpop 2024. Het festival maakt namelijk de timetable bekend. Waar moet je helaas eerder weglopen om ergens anders vooraan te staan, en wat sluit perfect op elkaar aan?

Wie er op het affiche van Pinkpop 2024 staan is al een tijdje bekend. Nu eindelijk ook de timetable en podiumindeling er zijn kan je gaan kijken waar jouw favoriete artiesten optreden, en of er tijd genoeg is om ze allemaal te zien. Misschien is alles wel super ingedeeld en heb je tussen optredens veel tijd om lekker wat te eten te halen, of moet je juist van podium naar podium rennen om alles te kunnen zien. Bekijk de timetable en podiumindeling via de officiële Pinkpop 2024 app of via de website.

Ook zijn er dit jaar weer clashes. Zo moet je vrijdag kiezen tussen YUNGBLUD en Fleddy Melculy. Zaterdag sta je ook voor een lastige keus; dan overlappen Calvin Harris en John Coffey met elkaar. Op zondag moet de voorkeur gegeven worden aan Sam Smith of Jane’s Addiction.

Persoonlijke timetable

Net als afgelopen jaar kan je weer makkelijk via de app een persoonlijke timetable bouwen. Hier kan je de artiesten die jij niet mag missen aanvinken en dan wordt er automatisch een persoonlijke planning voor jou gemaakt. Zo kan je zien welke acts overlappen, voor welke acts je flink moet doorstappen en op welke plek je moet zijn om jouw favoriete artiesten te zien.

Welk clashes vallen jou op? En wat is er juist heel fijn geprogrammeerd? Laat het weten op het Festileaks forum. Praat je liever mee over welke festifans wanneer bij welke act staat via WhatsApp? Dat kan ook, word lid van onze Festifans WhatApp-community, hier is een speciale groep specifiek voor Pinkpop fans!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen