Pinkpop 2024 lineup compleet: o.a. Ilse DeLange, Oliver Heldens nieuw

Photo credit: Buro Pinkpop.

Het is weer tijd voor een hele lading nieuwe namen voor Pinkpop 2024. De organisatie van het Limburgse festival kondigt zojuist onder meer Yungblud en Oliver Heldens aan, waarmee de line-up nu ook compleet is.

Naast Yungblud en Oliver Heldens zijn er nog negentien kleppers toegevoegd aan het affiche van Pinkpop 2024. Naast de twee bovenstaande namen zijn ook onder andere Dool, Ilse DeLange en John Coffey van de partij. Het overzicht van de kersverse acts vind je hieronder terug.

Tickets

Kaarten voor Pinkpop zijn nog steeds in de verkoop. Let wel op, de weekend- en zondagskaarten zijn behoorlijk in trek. Als je op zondag graag bij de optredens van onder meer Ed Sheeran, Hozier en Sam Smith wil zijn, wacht dan niet te lang. Voor een weekend toegang tot het Limburgse festival betaal je €290,-. Voor een dagticket ben je €145,- kwijt.

Pinkpop 2024

Met Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris heeft het festival zijn headliners al beet. Naast deze grote vissen zijn er nog heel wat andere waterdiertjes in de zee. Onder meer Sam Smith, FroukjeNothing But Thieves en Hozier staan ook op de planken. Met deze aankondiging kunnen we wél stellen dat er dit jaar geen grote rock mastodonten staan geprogrammeerd. Wat misschien wel wat atypisch is voor Pinkpop. Benieuwd naar andere opvallendheden? Wij zetten alle opvallende acts van komende zomer eens op een rijtje.

Heb jij nog meer opvallends gespot op de line-up van Pinkpop 2024? Laat het dan weten op het Festileaks forum. In het PP 2024-topic wordt er lustig op los gediscussieerd. Kom je liever via WhatsApp in contact met andere festivalgangers? In onze Festifans WhatsApp-community vind je een speciale groep specifiek gericht op fans van Pinkpop.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Kopen