Rock Werchter verbetert The Barn en KluB C

Vorig jaar moest je nog vrezen voor de rode kruizen boven de ingang van The Barn. Ook bij KluB C was het dringen voor je plekje. Dit jaar komt de organisatie met verbeteringen.

KluB C en The Barn op Rock Werchter 2024 worden flink onder handen genomen: beide tenten krijgen aankomende editie een open voorkant, wat ook publiek buiten de tent laat meedelen in de sfeer. Uiteraard blijven de optredens ook buiten de tenten via de schermen te volgen.

Wie het lukt om binnen de tent te geraken kan genieten van climate control. Daarnaast is één horde voor het binnenkomen van de tent weggehaald: de rode kruizen bovenaan de ingang verdwijnen. Of we nu niet meer massaal te vroeg in de tent aanwezig zijn, en de verdere problemen hiermee opgelost zijn, is natuurlijk afwachten. Wel laat het zien dat Rock Werchter de problemen serieus neemt.

Tot slot is de timetable van Rock Werchter eindelijk bekend. Het ideale moment dus om te bekijken welke acts jij dit jaar in The Barn en KluB C gaat zien.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen