Woensdag blokkenschema voor Down The Rabbit Hole 2024

Mainstage Hotot op Down The Rabbit Hole 2023
Photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Aanstaande woensdag wordt het langverwachte blokkenschema van Down The Rabbit Hole 2024 bekendgemaakt. De timetable staat negen weken voor het festival voor de deur.

De app van Down The Rabbit Hole krijgt vandaag een update en verandert van een felgele naar oranje kleur. Niet omdat de organisatie nog in de stemming van Koningsdag is, maar omdat de aankomende editie nadert. Daar hoort natuurlijk een nieuw appdesign bij. En het spannende nieuwtje dat aanstaande woensdag het blokkenschema van Down The Rabbit Hole 2024 bekend wordt gemaakt. Snel naar de App Store of Google Play Store huppelen dus.

Wie de meest recente versie van de app heeft, kan over twee dagen als eerste de timetable bekijken en zijn favorieten erin opslaan. Handig om je spoorboekje samen te stellen. Of om te bekijken waar de meest vervelende clashes van komende editie zitten. Heel even wachten dus, want nog twee nachtjes slapen tot jij weet wanneer je bij de Hotot, Fuzzy Lop en Teddy Widder moet zijn.

Naast headliners als LCD Soundsystem en Jungle vind je dit jaar boekingen als KAYTRANADA, Bombay Bicycle Club, Declan McKenna en The Last Dinner Party. Dat gaat ongetwijfeld weer leiden tot een hoop clashes in het eerste weekend van juli. Festileaks neemt je deze week mee in de moeilijkste keuzes en helpt je op weg naar jouw leukste route door het konijnenhol.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.