Minder zeulen: Down The Rabbit Hole 2024 biedt betaalbaar koud campingbier aan

Photo credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Met de stijging van de muntprijs op Down The Rabbit Hole 2024 is een extra biertje op de camping drinken niet verkeerd. Daar heeft de organisatie dit jaar wat moois op bedacht: je kan vooraf bier en wijn bestellen en dat staat dan gekoeld voor jou klaar op de festivalcamping.

Je kan tot 1 juli 23:59 uur via de website van Down The Rabbit Hole traytjes Birra Moretti en flessen witte wijn of rosé bestellen. Deze kun je dan ophalen op de festivalcamping vanaf donderdagmiddag tot vrijdagavond 23:59.

Kosten

Biertjes zijn te bestellen per 12 of per tray van 24. Voor 12 blikken betaal je € 17,80 inclusief statiegeld en voor een tray € 33,60 inclusief statiegeld. De flessen witte wijn en rosé gaan per fles en kosten € 10,05 inclusief statiegeld. Om het even te vergelijken: twee sixpacks Birra Moretti kosten bij de Albert Heijn € 16,80 inclusief statiegeld. Het is op het festival dus maar een euro duurder dan in de winkel. Daarvoor ga je ze zelf niet mee sjouwen toch?

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, je hoeft je bestelling namelijk niet in één keer op te halen. Je kan bijvoorbeeld ook een koude tray bier halen op donderdag en een flesje wijn op vrijdag. Zo blijft de drank zo lang mogelijk gekoeld staan.

Alvast in de stemming komen voor Down The Rabbit Hole 2024? Luister hier onze eigen DTRH 2024 playlist!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.