Jungle geeft suprise dj-set op Down The Rabbit Hole 2024

In het blokkenschema van Down The Rabbit Hole 2024 stond een aantal nog in te vullen surprise slots, in de vorm van emoji’s. De aap bleek een dj-set van zaterdagheadliner Jungle te zijn.

Down The Rabbit Hole is het festival van de verrassingen. Op elke hoek van het festivalterrein gebeurt er wel iets. Zeker in The Bizarre op de zaterdag. Hotot-afsluiter Jungle speelde daar een surpriseset. Maar liefst anderhalf uur laten de twee mannen hun dj kunsten horen. Nu weten we dus ook wat het aapje in het blokkenschema betekende.

Photo credits: Brian van Heijningen / Festileaks

Er staan nog andere emoji’s op het programma. Onder meer een paard en een vulkaan, waarvan die laatste waarschijnlijk iets te maken heeft met het album van special guest Sef en Hang Youth-frontman Abel van Gijlswijk. De eerste emoji, de regenboog, bleek de Lesbische Liga podcast te zijn.

Wat vond jij van Down The Rabbit Hole 2024?

Geef je mening voor het Festivalrapport van Down The Rabbit Hole 2024! Festileaks vraagt bezoekers op tientallen festivals door heel Europa naar hun mening op zes vaste categorieën van de festivalbeleving plus naar een totaalscore.

De festivals met de beste rapportcijfers winnen in september de Festileaks Festival Awards, de publieksprijzen voor festivals.

Kom maar doorrr

Line-up
Randprogramma
Sfeer
Festivalterrein
Eten & Drinken
Prijs-kwaliteit
Totaalscore

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.