UNTOLD 2024 voegt Steve Aoki, Louis Tomlinson en meer toe aan line-up

De line-up van UNTOLD Festival 2024 is uitgebreid met nieuwe namen. De laatste toevoegingen voor het Roemeense festival zijn onder meer Steve Aoki, Zerb, Milky Chance en Louis Tomlinson.

Bekijk hier alle nieuwe aangekondigde acts:

Untold 2024 line-up Mainstage

Eerder werden er al flink wat namen bekendgemaakt voor het festival in Oost-Europa, dat in korte tijd enorme furore maakt door het boeken van grootse namen in combinatie met een magisch festivalterrein. Onder meer Lenny Kravitz, Martin Garrix, Swedish House Mafia en Sam Smith staan er ook op de planken.

De volledige line-up laat nog op zich wachten, maar de laatste namen om de poster compleet te maken worden naar verwachting snel aangekondigd.

UNTOLD Festival presenteert het thema: Human is Nature

Elke jaar komt de organisatie van UNTOLD met een nieuw creatief thema voor het festivalweekend in augustus. Dit jaar heet het nieuwe hoofdstuk “Human is Nature” en hiermee gaan we terug naar de natuur en naar de basis. Een ding weten we zeker, we kunnen weer een hoop magie en spektakel verwachten deze editie.

Het festival is ook nog eens voordelig geprijsd. Een biertje van een halve liter kost je zo’n 4 euro en voor wat betreft toegang ben je er voor slechts 172 euro de volle vier dagen bij. Tickets voor de negende editie van UNTOLD zijn nog verkrijgbaar.

UNTOLD Festival Logo

UNTOLD Festival 2024

Locatie
Roemenië
Cluj-Napoca, Roemenië
Datum 8-11 augustus 2024
Tickets Kopen