Wildeburg 2024 presenteert volgende week langverwachte line-up

Nog maar even wachten en we weten bij wie we tot diep in de nacht kunnen dansen op Wildeburg 2024. Volgende week wordt het muzikale programma bekendgemaakt.

Op Instagram laat de organisatie weten dat we onze oren moeten spitsen en onze trommelvliezen moeten opwarmen; volgende week onthullen ze namelijk de volledige line-up. Wildeburg staat bekend om het in één keer vrijgeven van het hele muziekprogramma, dus we verwachten volgende week alle namen tegelijk.

Dit jaar komt het programma ietsjes later dan voorheen. In 2023 maakte Wildeburg op 3 mei al de line-up bekend.

Hoewel er verder nog geen details bekend zijn, belooft Wildeburg zoals altijd een mooie mix van zowel bekende namen als opkomende talenten te programmeren. Daarnaast komen de fans van het festival niet alleen voor de muziek, maar voor de totale ervaring. Wildeburg transformeert het natuurgebied tot een creatieve plek die in het teken staat van muziek, kunst maar vooral het samen zijn in Kraggenburg.

Alle kaarten voor Wildeburg 2024 zijn al een tijdje uitverkocht. Wil je toch nog naar het festival? Dan is een kaartje bemachtigen via Ticketswap je beste optie.

Wildeburg Logo

Wildeburg 2024

Locatie
Nederland
Kraggenburg, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen