Wildeburg 2024 onthult line-up met HUNEE, DJ Tennis en meer

De langverwachte line-up van Wildeburg 2024 is hier! Onder andere Hunee, DJ Tennis en Benny Rodrigues reizen af naar Kraggenburg.

Met een drop van maar liefst 148(!) namen is ook Wildeburg 2024 los! Naast alle elektronische namen als Stranger en Carista zijn er ook weer genoeg liveacts te vinden op het affiche zoals Pip Blom, Wende, Bumble B. Boy en ZEP. Deze line-up belooft weer de soundtrack te worden van een onvergetelijk, en avontuurlijk weekend vol dolen en dwalen in de grootste speeltuin van Nederland.

De acts voor het Vuurtorenstrand, Kas en De Baan worden op een later moment bekendgemaakt.

Kraggenburg als epicentrum

Wie dit jaar nog naar Wildeburg wil moet hopen op een tweedehands gelukje, het festival is immens populair en altijd in een vroeg stadium uitverkocht. Maar er is een alternatief: een week eerder, in het weekend van 5 tot en met 7 juli debuteert op hetzelfde terrein het spin-off festival Wilde Weide 2024, wat vooral gefocust is op livemuziek. Met klinkende namen als James Holden, Kids With Buns en Fatima Yamaha. Voor dit festivalweekend met hetzelfde avontuurlijke DNA als haar zusje zijn nog steeds kaarten beschikbaar.

Wildeburg Logo

Wildeburg 2024

Locatie
Nederland
Kraggenburg, Nederland
Datum 12-14 juli 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen