Wildeburg 2024 dropt timetable

Wanneer spot je Benny Rodrigues, de live sets of de shows gehost door Gotu Jim? Eindelijk weten we het antwoord op deze vragen, want de timetable van Wildeburg 2024 is er.

Volgende week kunnen we eindelijk weer ronddwalen in de natuur van Kraggenburg. Dankzij het prachtige terrein en de vele gekke randactiviteiten zou je bijna vergeten dat er ook een hoop valt te ontdekken op muzikaal gebied. De timetable van Wildeburg 2024 is in ieder geval bepakt en bezakt. Negen van de dertien stages verzorgen van vroeg tot laat het programma zonder enige pauze. En voor wie niet genoeg krijgen, is er ook tussen zes en twaalf uur ’s ochtends een dj te vinden.

Benieuwd naar het non-stop, driedaagse programma? Je bekijkt het blokkenschema hier.

Voor de grote en bekendere namen op de poster is wel enig uithoudingsvermogen noodzakelijk. Zo begint de set van Benny Rodrigues pas om drie uur ’s nachts en duurt deze tot zes. Moody Mehran draait zijn laatste plaat rond acht uur in de ochtend. Alleen op zondag ligt iedereen relatief vroeg in zijn tentje. Dan spelen de laatste acts zoals Hunee tot middernacht.

Stembandmassage of naaiworkshop

Hoewel de timetable van Wildeburg 2024 bijna uit zijn voegen barst van elektronisch geweld, zijn er ook verschillende bands te zien op het Wildlive podium. Daar staan onder andere Pip Blom, Nusantara Beat en Mula B geprogrammeerd. En alsof het programma nog niet genoeg verrassingen voor haar publiek in petto heeft, pronkt op het schuine hoofdpodium genaamd De Helling een vraagteken. Als laatste act op zondag staan alle ogen gericht op deze act, maar wie deze plek gaat invullen is nog niet bekend.

Wildeburg is daarnaast ook wel hét festival om doelloos rond te lopen, te verdwalen en jezelf weer te vinden. Dan kom je misschien per ongeluk of expres terecht in de Bamboebios of de Campingspot, waar je dag en nacht terecht kunt voor abnormaal entertainment. Met twee bonte avonden en de mogelijkheid om dansend naar de EK voetbal finale te kijken, gaan ook hier de voetjes van de vloer in je eigen genaaide outfit van De Naaierij. Je kapotte stembanden warm je weer op met de stembandmassage. Maar je kan ook even relaxen in de kinotheek, meedoen met de kus workshop of leren twerken. Of het nou op muzikaal gebied is of niet, je komt zeker met nieuwe ontdekkingen thuis na dit weekend.