⁠⁠Pinkpop weigert EK-wedstrijd Nederlands elftal uit te zenden: ‘Geniet van de bands’

Photo credit: Buro Pinkpop

Slecht nieuws voor wie aankomende vrijdag tussen de muziek door nog even de EK-wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk hoopte mee te pikken op Pinkpop: de organisatie wil daar niets van weten.

Aankomend weekend barst Pinkpop 2024 weer los. Maar ook dat andere belangrijke evenement, het EK-voetbal, is tegen die tijd al weer ruim een week aan de gang. Voor wie op vrijdag 21 juni het roze hoedje eventjes wilde verruilen voor een leeuwenpet of Memphis-haarband heeft de organisatie echter een duidelijke boodschap: ‘Geniet van de bands!’

Voetballiefhebbers hoeven dus niet te rekenen op een groot scherm of een andere manier waarop de wedstrijd tegen Frankrijk (aftrap 21:00) te volgen is. Moet je natuurlijk ook niet willen, met tegelijk Keane, Tinlicker, Mell VF en later nog headliner Måneskin op het programma.

Wie het echt niet wil missen is dus aangewezen op initiatieven van buitenaf, of op de eigen smartphone (gelukkig mag je powerbank gewoon mee). Concullega’s Rock Werchter en Down The Rabbit Hole zijn wél van plan om (kleinschalig) EK-wedstrijden te tonen.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.