Down The Rabbit Hole 2024 toont EK-wedstrijden Nederlands elftal

Mainstage Hotot op Down The Rabbit Hole 2023
Photo credit: Thomas Heijligers / Festileaks

Ben je in het eerste weekend van juli op Down The Rabbit Hole 2024 te vinden en hou je van voetbal? Dan kun je de wedstrijd die Nederland op het Europees Kampioenschap voetbal speelt live volgen, mits ze het schoppen tot de kwartfinale.

Festivallen of voetbal kijken: op Down The Rabbit Hole hoef je geen keuze te maken. Het festival laat weten dat de kwartfinale vanaf het terrein in Beuningen te zien is. Op voorwaarde natuurlijk dat het Nederlandse elftal zich daarvoor kwalificeert. Tijdens het vorige Europese Kampioenschap vloog het team in de achtste finales al uit de wedstrijd.

Kleinschalig

Verwacht echter geen groot spektakel, want de organisatie geeft aan dat het alleen ‘kleinschalig’ gevolgd kan worden. Down The Rabbit Hole blijft natuurlijk een muziekevenement. Hoe en waar je de wedstrijd kan bekijken, maakt het festival later bekend. Mocht het elftal dit jaar goed presteren, dan spelen de voetballers op vrijdag 5 of zaterdag 6 juli. De exacte datum en tijdstip zijn afhankelijk van hun prestaties.

Benieuwd welke acts op de line-up je moet missen om de wedstrijd te volgen? Check dan de mogelijke opties hieronder.

Het festival laat weten dat overige EK-wedstrijden sowieso niet gevolgd kunnen worden.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.